01. Presentacions

A càrrec de Teresa Petit, Maria G. Rovelló, Ivan Andrade, Paula S. Viteri, Bàrbara, Jaime Nieto, Maria Thorston, Natàlia, Sílvia

Presentacions. Tenim els setze estudiants puntuals (un d’ells ja ha avisat que no podrà venir, perquè ha donat positiu al test de COVID, però mirarem de compartir la sessió amb ell).

L’Aina Juanet presenta la Xarxa de Productores, explica com es va formar, amb quina finalitat, com ha anat creixent i què és ara, allò que fem. Recorda que en una d’aquestes trobades, del tot informals, van néixer els diferents comissions, de les quals la Formació n’és una, poder de les més actives.

La Teresa explica la programació del curs dividit en vint-i-dos sessions de tres hores cadascuna, introdueix el perfil de cada formadora —en total vint-i-cinc, la majoria de les quals són membres de la Xarxa de Productores— i també les sis visites programades a diferents centres de creació i exhibició de la ciutat i rodalies que tenen present les diferents disciplines de les arts escèniques: el teatre (“L’Artesà” del Prat de Llobregat, “El Maldà”, la “Sala Beckett”), dansa (“La Caldera”) i circ (“Ateneu de 9Barris”). La visita final es farà a la “Nau Ivanow”, paraigua de la Formació.

Moment de la presentació a l’alumnat de la II edició. Teresa Petit al centre. Aina Juanet i Maria G. Rovelló assegudes darrera la taula.

La Maria G. Rovelló explica els procediments per a realitzar pràctiques amb la Formació i introdueix a les entitats que han vingut presencialment a presentar el seu projecte per explicar quin perfil de productora busquen.

  • Ivan Andrade de “The Amateurs” sol·licita una persona ambivalent que pugui ajudar en tots els àmbits de la producció per a un espectacle que estan projectant que serà la bomba.
  • La Paula i la Bàrbara de “Señor Serrano” expliquen el tipus de teatre que fan com una producció de cinema en directe. Mostren vídeos dels diferents muntatges que estan girant en aquest moment i proposen una producció en gira per a l’espectacle Olimpus Kids que es produirà a Itàlia properament.
  • Jaume Nieto presenta la seva empresa de distribució “ImaginArt” i proposa una col·laboració estreta amb l’empresa.
  • Maria Thorston explica les característiques de la companyia “Insectotròpics” que combinen la pintura, el vídeo i el teatre i demana una persona que col·labori amb tasques de producció per al nou espectacle Les Veus que presentaran a la Fira de Tàrrega al setembre. 
  • Natàlia de la “Dramàtica” proposa pràctiques per a col·laborar juntament amb ella en els diferents projectes que està portant a la productora Pocket de Marta Buchaca, Blanca DesveladaOtel·lo
  • Sílvia ens explica el sistema de producció de “Parking Shakespeare” i demana un estudiant per a col·laborar durant uns mesos amb ells en els muntatges que preparen pel juliol de 2023. 

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.