S1223 | ESTRUCTURA D. CULTURA GENCAT I SUBVENCIONS ICEC

21.02 | SESSIÓ 12

AMB Nèlida Falcó

La Nèlida ens explica l’estructura i el mecanisme intern del Departament de Cultura de la Generalitat, el seu organigrama, les diferents línies d’ajuts de la Conselleria 46 de els quals 25 les gestiona l’ICEC. És útil saber quin és el marc on ens movem ja que la majoria, tard o d’hora hauran de demanar una subvenció i entendre quin és el marc ens servirà per a ubicar-nos millor.

Ens explica la cadena de valor dels ajuts tant aquells reintegrables, anuals o pluriennals. Més enllà de les subvencions més sol·licitades de producció i exhibició, hi ha altres línies que s’han anat obrint els últims anys que resulten molt interessants: consultoria, públics, infraestructura…

La segona part de la sessió la dediquem a realitzar un cas pràctic, en aquest cas realitzar el pressupost per a una subvenció de producció de dansa. Aprenem a calcular els recursos propis, o les aportacions de l’empresa un cop descomptats els mercats, les copros, les fàbriques de creació… I tenint en compte que la subvenció mai serà més del 50% del pressupost.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.