S0523 | DOSSIER

26.01.2023 | SESSIÓ 5

AMB RAÜL PERALES

El Raül ens explica què és la producció des del seu punt de vista i els tipus de productors o productores que existeixen segons les tasques que desenvolupen i la seva implicació amb la companyia. Ens parla de PROPÒSIT (Ikigay) a l’hora de començar un projecte escènic.

Insisteix en que nosaltres, les productores, no venem, sinó que creem, oferim continguts i busquem un partner, un aliat que a la seva vegada, també ens necessita. És una relació d’iguals en aquest sentit. Ens parla de la necessitat de l’ésser humà de creure, del sentit de la il·lusió i per això amb el dossier generem unes expectatives que no podrem decebre al materialitzar-se el projecte. Entrem en conceptes com opinió versus criteri. El Raül comparteix vocació amb el món de la producció audiovisual i d’aquesta manera es “contamina” de termes propis d’aquell medi com Tag line, Log Line, que ens explica i ens farceix d’exemples.

Aleshores entra en matèria i ens exposa els diferents tipus de dossiers d’un projecte depenent del moment o etapa en que ens trobem i quins seran els nostres interlocutors. Les parts d’un dossier i com el dossier evoluciona mentre avança la producció. Ens fa recomanacions: “Que el disseny no es mengi els continguts”. Un cop més la sessió s’ha fet curta i requeriria de més temps per a completar les explicacions, posar-les en pràctica, experimentar. Però això és quelcom que les alumnes hauran de fer pel seu compte.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.