II Formació en Producció d’Arts Escèniques de la Xarxa de Productores (2022)

Perfil estudiants

Juan Pablo: és actor, és mexicà i està produint un espectacle per títol Èxit

Elena: és de Girona i va i ve cada dia. Té formació de dansa i ha estudiat a l’ERAM.
Treballa amb teatre d’objectes.

Paola: és francesa. Té un master en producció teatral a Paris. Porta 2 mesos a Barcelona i li costa parlar en català però l’entén bé. Amb un col·lectiu d’amics anomenat “Music Band” està portant la producció de Missa repicant.

Greta: és de Galicia i ve del món del circ.

Maria: té un master en comunicació i ha col·laborat a la Beckett i amb ICEC.

Laia: és fotògrafa però li agrada la producció d’espectacles. Ha portat la companya marketing de Redbull. Ha participat amb els “Malnascuts” de la Beckett.
Ha fet una residència al “Corralito” i ara està preparant un espectacle a la Gleva dins de “Teatres de proximitat”.

Ona: és estudiant becada de “La Barraca”. És la programadora d’espectacles i activitats culturals del Centre Cívic Sagrera. 

Susana: avui mateix ha arribat d’Argentina i té una mica de jet lag. Fa 7 anys que viu a Barcelona. És fotògrafa i té molt d’interès en la producció musical. 

Brechte-Bee: és holandesa ha treballat amb la companyia Wonderwand en tasques de producció i distribució. 

Èric: és metge de professió. Actualment està organitzant i produint el festival “Mutis” de creadors emergents, juntament amb Alba.

Alba: És de Múrcia i juntament amb Èric estan organitzant el festival “Mutis” que estrenaran aquest mes de març.

Yara: ha tingut experiència amb diferents companyies, ha col·laborat amb la distribució de Els Bruguerol (FOCUS) i actualment està produint un espectacle al Tantarantana dins del projecte de “Teatres de proximitat”. 

Carla: és ballarina de professió. Va començar CFGS Producció d’audiovisuals i espectacles però ho va deixar. No té experiència com a productora, però sí ha fet regidories al teatre Aquitana. 

Bernat: Va estudiar direcció i dramatúrgia a l’IT i ha fet alguna ajudantia de direcció al Lliure. Té el màster en Comunicació i Producció de la Blanquerna. Vol crear un col·lectiu/plataforma d’acompanyament a la creació i la producció juntament amb el seu company Lluis, avui confinat. Projecte Manila.

Eva: va estudiar a l’ERAM i ha col·laborat amb Albert Arribes fent pràctiques.

Perfil formadores

Oriol Martí: politòleg i gestor cultural. Va ser gerent i director executiu de la Fira de Tàrrega, codirector del Màster de Creació d’Arts al carrer, comissari de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona i gestor de projectes vinculats amb l’àmbit cultural, president de la Plataforma d’Arts de Carrer. Membre de la Junta de la Coordinadora de Mercats Escènics de l’Estat (COFAE) entre 2014 i 2018. Membre de la Junta de l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya (APGCC) entre 2015 i 2020.

Daphne Malherbe: producció artística amb Lluc Castells, Sol Picó, “El Baró d’Evel”, “Los Galindos”, entre d’altres. Membre de la Xarxa de Productores.

Clara Matas: productora escènica en àmbit adolescent. Col·labora amb diversos projectes a l’ICUB. Membre de la Xarxa de Productores.

Gràcia Camps: productora a l’Ateneu 9Barris i productora del festival “Danseu”. Va ser productora de la companyia “Les Impuxibles”. Membre de la Xarxa de Productores.

Paula S. Viteri: productora de la “Agrupación Señor Serrano”. Ha treballat com a productora en diferents  sectors com teatre, festivals de cinema i esdeveniments.  Membre de la Xarxa de Productores.

Memé Boya: tècnica escènica amb una llarga experiència en els camps de la luminotècnica, regidoria, producció tècnica i docència.

Andrea Leunda: advocada de l’AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya)

Aina Juanet: productora a l’equip gestor de la Nau Ivanow i productora alliberada en diversos projectes  d’arts escèniques. Interessada en els processos creatius com a generadors de pensament. Actualment productora de la companyia “LAminimAL”. Membre de la Xarxa de Productores.

Susanna Huertas: gestoria especialitzada en Arts escèniques l’Art de la Gestió.

Montse Enguita: productora de varies disciplines des de fa més de 25 anys en les Arts escèniques, esdeveniments, música i audiovisuals; docent de Producció al Centre de formació i creació escènica “El Timbal”. Membre de la Xarxa de Productores.

Maria G. Rovelló: productora alliberada. Ha col·laborat amb companyies com la “Ruta 40”, “Dei Furbi” i l’”Espai Brossa”. Actualment col·labora amb “L’Artesà” del Prat de Llobregat. Membre de la Xarxa de Productores.

Laura Bové: tècnica de la Subdirecció General de Promoció Cultural de l’OSIC

Nèlida Falcó: directora de l’Àrea de les Arts Escèniques ICEC

Gisela Juanet: Coordinadora de projectes de la plataforma “Viu el Teatre”. Membre de la Xarxa de Productores.

Adriana González: sòcia de la cooperativa GESPREVEN, SCCL. Pèrit judicial en prevenció de riscos laborals (PRL). Tècnica de PRL en empreses de l’àmbit cultural: dansa, teatre, festivals de música i circ.

Anna Aurich: llicenciada en Humanitats i Periodisme per la UPF. Els seus quinze anys de trajectòria professional, com a responsable de premsa d’institucions públiques i en importants agències de comunicació, li han permès treballar en nombrosos camps i ampliar la seva especialització cap a la comunicació integral. Actualment dirigeix (i n’és sòcia) de Còsmica (www.wearecosmica.com i @cosmica_bcn), una agència de comunicació i continguts amb interès pel sector cultural i el social.

Sílvia Duran: directora de l’àrea de desenvolupament de públics ICEC

Beatriu Daniel: ha treballat amb Cesc Gelabert i Lydia Azzopardi, inicia el projecte IT dansa, coordina el projecte “TotDansa”, directora de gestió de la Caldera. Actualment co-dirigeix el projecte “Explicadansa”. Membre de la Xarxa de Productores.

CDAEC: Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya

Pau Estrem: director del Festival Danseu.

Margarida Troguet: comissària independent de l’àmbit de les arts en viu. Vicepresidenta del CoNCA (Consell  Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya).

Teresa Petit: llarga experiència com a docent. Actualment professora de producció a l’IT. Productora alliberada. Actualment col·labora amb la companyia Obskené. Membre de la Xarxa de Productores.

Comissió formació en producció d’arts escèniques de la Xarxa de Productores

Carmen Quero: administració inscripcions alumnes i gestió econòmica
Aina Juanet: gestió general i vincle amb la Nau Ivanow
Maria G. Rovelló: gestió de pràctiques
Teresa Petit: tutoria, gestió de formadores i visites tècniques:

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.