18. Internacionalització


A càrrec de Daphne Malherbe

Producció artística amb Lluc Castells, Sol Picó, “El Baró d’Evel”, “Los Galindos”, entre d’altres. Membre de la Xarxa de Productores.


La Daphne ha acceptat tornar a la formació, aquest cop per a parlar-nos d’internacionalització. Ella mateixa és francesa i pot parlar-nos amb coneixement del tema. La seva experiència amb companyies com Mumusic Circus, Sol Picó, Lluc Castells i actualment amb Los Galindos, l’han portat a voltar per tot el món en gires internacionals que ha hagut de gestionar.

I la pregunta cau com una llosa: què entenem com internacionalització?

No només la venta de bolos a l’estranger, sinó que hi ha moltes altres fórmules per a viatjar, per obrir-se a l’estranger. Ens parla d’intercanvis, de col·laboracions, de formació, de co-produccions, de residències, de recerca i d’investigació. 

La Daphne ens pregunta més que donar més que no ens explica. Preguntes clau com: amb quin desig ens volem internacionalitzar? Quin país elegir? En quin moment? 

Així anem analitzant els factors interns i els externs de la internacionalització. El temps en les sessions de la Daphne es fan curts, sempre hi ha tant a explicar! 

Moltes gràcies Daphne!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.