14. Diferents línees de subvenció


A càrrec Nèlida Falcó

Directora de l’Àrea de les Arts Escèniques ICEC (Institut Català d’Empreses Culturals).

A càrrec de Sandra Pérez

Tècnica del Departament de Cultura de l’OSIC (Oficina de Suport a les Iniciatives Culturals).

Presentem les nostres formadores als alumnes i realment creiem que és un luxe tenir-les tan a la vora per a que ens expliquen tot el tema de les subvencions de la Generalitat tant a prop  i de primera mà. 

La Nèlida ens explica breument l’organigrama de la conselleria. Ostres! No hi ha cap alumne que sàpiga el nom de l’actual consellera de cultura! (Natàlia Garriga, si us plau). 

Molt breument ens enuncia les diferents línies d’ajuts al sector de les arts escèniques de la Generalitat, quines són gestionades per l’ICEC i quines per l’OSIC. Ens parla de les subvencions per a creació, formació, producció, exhibició i difusió de l’una i de l’altra oficina. 

Ens parla per sobre de les triennals. Ens explica els eixos de treball de l’ICEC i la cadena de valor, per passar a fer i analitzar un cas pràctic, en aquest cas de Circ ja que els formularis i el pressupost són força semblants els de l’ICEC i l’OSIC.

Efectivament, tal com la Nèlida mateixa havia previst, ens falta temps per a acabar la sessió, sobretot per anar emplenant conjuntament i aclarint tots els dubtes que sorgeixen a mesura que avancem en el cas pràctic de demanar una subvenció. 

És possible que més endavant ens plantegem crear un espai específic dedicat a subvencions, com una càpsula formativa. 

De moment el format de la formació és el de tenir una àmplia visió de tots els aspectes que engloben la producció d’espectacles.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.