13. Gestió econòmica | Control i seguiment


A càrrec de Maria G. Rovelló

Productora alliberada. Ha produït espectacles de la Ruta 40, Dei Furbi, ha col·laborat a la Seca Espai Brossa i a l’Artesà del Prat.
Membre de la Xarxa de Productores.

Els alumnes van conèixer la Maria, membre de la comissió de la Formació de la Xarxa, el primer dia de els presentacions amb un considerable embaràs. A la sessió d’avui, ha vingut amb el Matisse a coll. Un sant baró que dormiteja al cotxet mentre ella estén el seu amplíssim Excel com que estén les estovalles un diumenge per a convidats. 

Així de delicat és, així d’extens i així de treballat està. Realment és una joia el que ens mostra i cedeix amb una inusitada generositat. 

Aquest magnífic Excel per a portar el control de tresoreria d’una companyia. Ens explica com portar un control de factures i els seus pagaments, una eina imprescindible alhora de justificar una subvenció. 

El full de tresoreria i el de control mensual; ens mostra un model de pressupost de producció i una qüestió aparentment simple que els actors i col·laboradors sovint pregunten: diferència entre sou brut, cost d’empresa i net a percebre. 

Tot plegat una autèntica filigrana que de ben segur que els serà molt útil a les seves futures produccions. El Matisse es desperta i reclama atenció. La Maria se l’enganxa al pit i segueix la sessió que salta dels números a la lleteta materna i tot s’inunda d’una tendresa que mai ho hauríem dit parlant de tresoreria. Una manera molt femenina d’entendre la gestió econòmica.

La tercera hora la dediquem a fer una tutoria per a sentir el pols de la marxa del curs i aclarir algun punt respecte les pràctiques, ja que enguany les comencem paral·lelament amb les classes de la formació.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.