12. Gestió econòmica | El·laboració de pressupostos


A càrrec de Montse Enguita

Productora multidisciplinar de fa més de 25 anys en les Arts escèniques, esdeveniments, música i audiovisuals; docent de Producció al Centre de formació i creació escènica “El Timbal”.
Membre de la Xarxa de Productores.

La Montse té una llarga carrera com a docent i així es demostra com a comunicadora d’un tema interessant, però feixuc com és la lectura i l’anàlisi del III Conveni Col·lectiu De Treball Del Sector Dels Actors I Les Actrius De Teatre De Catalunya de l’AADPC i del les Taules Salarials actualitzades.

Ens centrem en la contractació d’artistes, les categories professionals, les retribucions i el concepte de de “Grup A” i “Grup B”, així com les distincions entre assaigs, temporada, temporada en gira, gira i bolo. Ens parla també de les dietes i les seves retribucions.

A la segona part ens parla del pressupost i donat que és un concepte que ja hem vist en altres ocasions durant el curs, ens proposa un exercici molt complet per a el·laborar un pressupost de producció. Els alumnes s’ajunten en grups de treballen, discuteixen, debaten i escolten les propostes de cadascú.

Una classe necessària que introdueix a la gestió econòmica d’un projecte en la fase de producció.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.