05. Organització de recursos. Calendari general


A càrrec de Daphne Malherbe

Producció artística amb Lluc Castells, Sol Picó, “El Baró d’Evel”, “Los Galindos”, entre d’altres. Membre de la Xarxa de Productores.


La Daphne és francesa de naixement i catalana d’adopció. Porta en el món de la producció des dels 16 anys. Va començar a França col·laborant amb la producció de festivals i per amor va venir a parar a Catalunya.

Ha treballat durant anys amb la Sol Picó i ara col·labora amb “Los Galindos” i Lluc Castells portant-los la producció. La Daphne és membre de la Xarxa de Porductores.

Porta quantitat de documents, material en Power Point i multitud d’exemples de facturació, convenis, fulls de ruta, contractes…

Li falta temps per a explicar tot el que porta. Els alumnes l’escolten embadalits i van fent aportacions, preguntes. Ella s’hi esplaia i trufa les explicacions amb exemples, detalls, anècdotes… Els alumnes volen saber més i més i més…

Una d’elles salta:
—D’acord molt bé, ens parles de dossier però nosaltres no sabem fer un dossier. Com es fa un dossier?
—Cap problema (per la Daphne ja fa temps que res o molt poc és un problema) tinc uns apunts sobre com fer un dossier. Us els passo i endavant.

I així ho ha fet. Ha adjuntat un nou pack d’apunts als set que ja havia enviat per a ser compartit amb els alumnes, amb una recomanació final: 

Todo este material y presentación, es mi vivencia durante más de 20 años, hay muchas maneras de trabajar o metodologías, encontrareis la vuestra.

Me gusta compartir las mías, lo que he aprendido a lo largo de mi trayectoria. Si podéis evitar hacer mis errores mejor, por eso las comparto con estas anécdotas, porque vais a cometer vuestros errores, serán otros y aprendereis de ellos, porque en el fondo es lo que nos hace crecer profesionalmente. 

Cuando se trabaja desde la ética y el respeto podemos llegar lejos y crear una red y muchas experiencias muy chulas.

No os dejéis desestabilizar por la gente que se siente superior porque todos somos personas antes de ser profesionales y nos debemos el respeto mutuo.

Els alumnes surten encantats de la classe, la quantitat de conceptes però sobretot les recomanacions finals els han deixat corpresos. 

La Yara ens envia un mail:

Personalment ella em va sembla increïble, m'hagués agradat poder xerrar més amb ella. Crec que la seva sessió hagués donat per fer dos dies en lloc d'una. Es notava molt que el seu temari teòric està basat en la pràctica de molts anys d'experiència i té una forma de transmetre-ho molt dinàmica i apassionada.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.