Equip formatiu

Barbara Bloin – responsable de producció, té un DEA d’Arts Escèniques amb menció teatral de la Universitat de Besançon (2005) i un altre en Arts Escèniques de la Universitat Autònoma de Barcelona (2008). El 2003 es trasllada a Barcelona per fer el doctorat en Arts Escèniques de la Universitat Autònoma. Estudia interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. El 2007, després de col·laborar uns anys amb Ricard Salvat a la seu de l’AIET,
s’incorpora a l’Agrupación Señor Serrano com a responsable de producció i ajudant de direcció. Dins de la companyia el seu rol creix exponencialment i acaba gestionant tota l’administració i la producció de la companyia. No hi ha qui l’aturi. Membre de la Xarxa de
Productores.

Cristina C. Eugen – Gaditana establerta a Barcelona, formada a Escènica Andalusia en l’especialitat de luminotècnia. Freelancer des del 2003 en teatres com La Beckett, Teatre Lliure, Ateneu Popular de 9 Barris, i amb companyies tant en gires nacionals com internacionals. Ha realitzat funcions com a coordinadora tècnica, regidora d’escenari, a més de muntadora i executora d’espectacles per a companyies com Antonio Najarro i Jordi Cortés, entre altres. Durant cinc anys va ser docent d’il·luminació per al projecte de Cases d’oficis de Barcelona Activa i actualment soc treballadora del Teatre Lliure en el departament d’Il·luminació.

Cristina Calvet – Advocada en actiu amb més de 22 anys d’exercici professional en el sector
artístic; assessorant legalment a diverses entitats i professionals del sector audiovisual, escènic, musical, i d’arts plàstiques. Combina l’exercici de l’advocacia amb la docència; destacant que es: -Coordinadora responsable del mòdul jurídic i professora del Máster en Gestió Cultural de la Universitat Internacional de Catalunya, UIC; Facultat d’Humanitats. Membre del Comitè Científic i professora del Máster en Drets de la Propietat Intel·lectual i industrial del COLEGI D’ADVOCATS de Barcelona, ICAB. -Professora en el Postgrau en Gestió i Producció d’Espectacles i Festivals a l’Institut d’Educació Continua IL3 de Barcelona, centre adscrit a la Universitat de Barcelona i Professora del mòdul jurídic a l’escola ERAM, Escola Universitària. Grau en Arts Escèniques i en Comunicació Audiovisual i Multimèdia (Girona), impartint l’assignatura de Propietat Intel·lectual i la relativa a contractació artística (laboral i mercantil/civil) .

Gràcia Camps – Des de 2021 treballa en la gestió de l’Ateneu Popular de Nou Barris.
Productora executiva de Les Impuxibles i dels seus espectacles des del 2015 al 2021. Cap de producció del Danseu Festival des de 2020. Durant les temporades 17/18 i 18/19 ha estat coordinadora de l’àrea d’arts escèniques de la Bonne, centre de cultura de dones Francesca Bonnemaison. Organitza des de 2017 el VisibLes, festival de cultures lesbianes. Va organitzar també el Festival La Rima 2017, festival de Hip Hop feminista i antiracista, celebrat a l’Ateneu de Nou Barris. Des de 2013 ha fet de regidora i productora del cabaret anual Trans-Art- Cabaret (emmarcat en el FIRE!, festival internacional de cinema LGTB). Va obtenir una Beca Leonardo per anar a Berlín al festival internacional d’improvisació IMPRO2015 on va fer d’ajudant de producció i diverses regidories.
Ha estat de productora executiva dels espectacles de diverses companyies com Les Cot i la Mandona Teatre. Membre de la Xarxa de Productores.

Mariona Castells. CDAEC (Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya) – gestora cultural, productora i distribuïdora d’arts escèniques amb recorregut en teatre, dansa, circ i carrer. Ha col·laborat en companyies com cia Mudances, Àngels Margarit, Iliacan Dansa, La Siberia, La Virgueria i a l’agència de distribució Art Republic. S’ha posat molts barrets en aquest món com a ballarina, intèrpret, regidora, productora, distribuïdora i últimament acompanyant en processos i estratègies de creixement de projectes artístics. Actualment és gestora global i distribuïdora de la companyia LaBú Teatre i forma part de la Xarxa de productores.

Alba Espinasa. CDAEC (Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya) – Màster en Gestió Cultural. Porta més de 15 anys treballant al món de les arts escèniques, primer dins de la companyia Els Joglars i ara com a distribuïdora freelance col·laborant amb companyies com Pepa Plana, Clownic, Divinas, i altres. Forma part del CDAEC, de Ciatre i de l’APGCC.

Beatriu Daniel – Productora d’ofici i gestora especialitzada en dansa. Ha aplicat la producció a les arts escèniques, plàstiques, òpera, cine, publicitat i televisió. Projectes de
petit, mig i gran format. S’ ha relacionat tant amb l’empresa pública com amb la privada i ha buscat combinar l’acció-pràctica amb la formulació de projectes i la pedagogia. Destaca la seva especial implicació i compromís amb la dansa. Ha col·laborat amb artistes i projectes diversos, directora de gestió de la Caldera, Centre de creació de Dansa (2005-11).
Actualment, des de fa vint anys que co dirigeix, juntament a Toni Jodar el projecte EXPLICA
DANSA per a la creació i formació de públics . Membre de la Xarxa de Productores.

Sílvia Duran – Coordinadora Àrea de públics a l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).

El Clima Mola (Marcela Imazo i Marine Budin) – productora especialitzada en creació escènica contemporània formada por Marine Budin i Marcela Imazio. El seu compromís es acompanyar la creació escènica, facilitant que artistes i entitats culturals portin a terme amb èxit els seus projectes i s’obrin a un públic cada vegada més ampli. Per això ofereixen serveis a mida d’assessorament, acompanyament i producció. També impulsen projectes propis de visibilitat i ponts per a la creació. A Elclimamola funcionen com el nucli d’una constel·lació de professionals de la cultura: artistes, gestores, programadores, creadores, etc. tant nacionals com internacionals. Membre de la Xarxa de Productores.

Montse Enguita – Productora multidisciplinar des de fa més de 25 anys, dedicada a la producció d’Arts Escèniques, Esdeveniments, Música i Audiovisuals tant en el sector privat
com en el públic. Ha treballat amb Vania produccions. Realitza gires internacionals a nivell mundial. Treballa amb directors i directores com Magüi Mira, Andrés Lima, Javier Daulte, Paco Mir, Pep Pla, Elisenda Roca, Marta Carrasco, Josep Costa, Tricicle i Esteve Ferrer entre d’altres. Actualment compagina la seva activitat professional com a productora, amb la docència de graus superiors en les especialitats de dansa, teatre i producció. Membre de la Xarxa de Productores.

Pau Estrem – Gestor cultural amb seu a Barcelona. Màster en Administració de Projectes
Europeus. Background en dansa i teatre. Fundador i director artístic de Danseu Festival a Les Piles. L’interessen i treballoa al voltant de dues àrees aparentment oposades: la indústria cultural i la cultura de proximitat. Membre de la Xarxa de Productores.

Nèlida Falcó – Directora de l’Àrea de les Arts escèniques a l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).

Maria G. Rovelló – Productora freelance d’arts escèniques. Forma part de la companyia La Ruta 40, feina que compagina amb altres espectacles i projectes. També fa feines
de gestió al Teatre Kaddish del Prat de Llobregat. Durant els últims anys ha treballat amb companyies com Centaure Produccions, La Mecànica, Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa, Dei Furbi, Solitària Teatre… Amb directores com Bàrbara Mestanza, Josep Maria Miró, Xicu Masó, Carlota Subirós, Josep Julien, entre altres. Ha estrenat obres a Temporada Alta, al Teatre Nacional de Catalunya, Sala Beckett, Festival Grec de Barcelona, El Maldà, Teatre Lliure. Membre de la Xarxa de Productores i de la Comissió de la Formació de la Xarxa.

Rubén García. BARC – Actualment, és responsable de comunicació a Teatre Barcelona. Al 2017 esdevé responsable de comunicació de projectes com el teatre El Maldà, el Festival RBLS i encarregat de l’entorn digital a l’obra ‘La Revelació‘ de Jorge Yamam-Serrano, estrenada al juliol de 2018 al Grec Festival de Barcelona. En la mateixa època, col·labora en tasques de comunicació al Teatre El Molino Barcelona. Ha treballat durant 7 anys al TR3SC (Club Català de Cultura) com a Cap d’Arts Escèniques i Coordinador Territorial. I ha col·laborat a Revista Godot BCN així com en diferents programes de mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Adriana González – Enginyera técnica, Técnica superior en prevenció de riscos laborals i Pèrit judicial.

Susanna Huertas – Assessora de gestió a L’ Art de la gestió, gestoria especialitzada en Arts escèniques. 

Gisela Juanet – Coordinadora de projectes de la plataforma “Viu el Teatre” i activista cultural amb més de 20 anys de trajectòria professional. Ha treballat en les diferents etapes de la cadena de valor de les arts escèniques, principalment des de “Viu el Teatre. Membre de la Xarxa de Productores i de la Comissió de la Formació de la Xarxa.

Andrea Leunda – Advocada especialitzada en arts vives i audiovisuals i en Dret Laboral. Presta serveis per l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya (AADPC), l’Associació de Professionals de la Dansa (APdC) i l’Associació de Professionals del Circ (APCC), a banda de portar temes particulars relacionats amb el sector. També imparteixo formacions dels meus àmbits d’especialització dirigides tant a entitats del sector de la cultura, com a particulars en cursos, seminaris, etc.

Daphné Malherbe – Als 15 anys, comença a treballar com a voluntària en diversos festivals
francesos fins a professionalitzar-se. Des del 2000 treballa professionalment en el món cultural, com a productora executiva a França. Des de 2006 ha seguit la seva trajectòria professional en l’àmbit cultural català. Ha treballat amb la companyia de dansa Sol Picó, com a manager de Lluc Castells (escenògraf i figurinista), Mumusic Circus, distribució de la cia Los Galindos.
A més a més dona formacions diverses i assessoraments de gestió cultural, producció artístic i distribució (OSEC de Cardedeu, MADPAC, Circored, APCC i En Xarxa, entre altres). Membre de la comissió d’internacionalització de Circored des del 2018. Des de la sa seva arribada en Catalunya assessora al nivell artístic per la programació del Garitu de Cardedeu. Membre de la Xarxa de Productores.

Oriol Martí  – POLITÒLEG I GESTOR CULTURAL. Llicenciat en Ciències Polítiques a la UAB.
Postgrau en Espai Públic i Ciutadania (UAB, UOC, CCCB). Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals (UB). Postgrau en Literatura contemporània (UOC). Postgrau en Estètica i Narrativa Digital (UOC). Curs universitari de Bon Govern i transparència (UOC) i curs universitari d’Anàlisi de dades en l’àmbit cutural (UB). L’any 2003 s’integra a l’equip de FiraTàrrega; entre 2012 i 2018 n’ocupa la gerència primer i la direcció executiva després. Va codirigir el Màster de Creació en Arts de Carrer de la Universitat de Lleida entre 2013 i 2017. L’any 2019 ocupa la Direcció Tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega. Actualment, desenvolupa el comissariat de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona i és gestor de projectes vinculats amb l’àmbit cultural.
Entre 2015 i 2017, president de la Plataforma d’Arts de Carrer. Membre de la Junta de la Coordinadora de Mercats Escènics de l’Estat (COFAE) entre 2014 i 2018. Membre de la Junta de l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya (APGCC) entre 2015 i 2020.

Rosa Moliné – Gestora cultural i cul inquiet amb més de 20 anys d’experiència. La seva
curiositat professional l’ha portat a exercir de productora teatral, organitzadora d’esdeveniments culturals i educatius i docent. Actualment coordina l’Associació Catalana d’escoles de Teatre, entre altres projectes.

Raül Perales – Productor executiu freelance, amb visió creativa i estratègica, amb més de 40 produccions des del 2003, entre espectacles en viu i projectes de cinema i audiovisual. Creador de dissenys i estratègies de producció i promoció. Docent a Eòlia, IT. Membre de la Xarxa de Productores.

Muntsa Roca – Gestora cultural, postgrau en la UPF, cofundadora d’Anastàtica, plataforma d’acompanyament a companyies en la producció d’arts escèniques com Mos Maiorum, laSADCUM o Siberia Danza, entre d’altres. Liderem el programa de formació Artista! Això t’incumbeix, destinat als artistes, on expliquem les claus de la producció per les companyies. Projecte resident a Fabra i Coats, Fàbrica per la creació. Membre de la Xarxa de Productores.

Cristina Rodríguez – Premi Extraordinari en Història de l’art (UAB) i Gestora Cultural per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en Gestió i Producció d’Arts en Viu. Ha desenvolupat treballs de consultoria i estudis culturals per al CoNCA i la UB. Va inaugurar i gestionar com a coordinadora la Sala Hiroshima (2014-2017). Ha estat coordinadora de La petita malumaluga (2017-2022). Rodríguez ha donat servei com a assessora a diferents Associacions i companyies de Catalunya des de CIATRE i ACPDC. També duu a
terme tasques de docència als Postgraus de Gestió i Producció Cultural de l’IL3 i al Màster oficial de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona. Actualment, i des de juny de 2022, és tècnica superior de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Paula Saenz de Viteri – Productora de la companyia Agrupación Señor Serrano. Ha treballat
com a productora en diferents sectors com teatre, festivals de cinema i esdeveniments. Membre de la Xarxa de Productores.

Roser Soler – PERIODISTA I GESTORA CULTURAL Llicenciada en Periodisme (UAB) i amb un Postgrau en Gestió i Producció d’Espectacles (IL3 – UB), ha estat durant 10 anys Cap de Producció de la Sala Beckett de Barcelona, sent la responsable de les activitats de la sala i les produccions pròpies; així com la distribució i les produccions en gira. Anterior a aquesta etapa, va ser Cap de Producció i Comunicació del Festival Shakespeare de Mataró, així com ajudant de producció de La Cubana. També ha passat per la ODA, l’ICUB, i el Teatre-Auditori de Sant Cugat, entre d’altres.
Actualment és directora de producció freelance. És la productora de La Calòrica, col·labora amb diferents companyies com Cultura i Conflicte, Escenaris Especials i Teatre Estable de Sabadell, i recentment ha creat una Associació Cultural amb el Sergi Belbel i l’Enric Cambray. Membre de la Xarxa de Productores.

Margarida Troguet – Gestora escènica curatorial i comissària independent en l’àmbit de les arts en viu. Vicepresidenta del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya) des del 2019. Entre 1998 – 2015 va ser directora del Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida.